duminică, 1 martie 2009

SURPRIZA!!!!Vointa bate pe UNIREA ALBA IULIA

Liderul autoritar al Ligii a IV-a, CSU Vointa Sibiu a invins, ieri, cu 2-1, in deplasare, pe Unirea Alba Iulia, liderul Seriei B din Liga a II-a, intr-o partida amicala. Golurile formatiei pregatite de Viorel Jurca au fost reusite de Rau si Purima. "A fost o partida reusita, chiar daca s-a disputat pe un teren greu. Am vrut sa ne masuram fortele cu un adversar superior ca valoare. Chiar daca Unirea nu au jucat cu titularii, eu sunt fericit ca am reusit sa invingem", a declarat presedintele gruparii sibiene, Ionica Hambasan.
Acesta s-a declarat multumit si de parcursul echipei sale in turul campionatului. "Faptul ca nu am pierdut niciun punct si am primit doar sapte goluri nu poate decat sa ma multumeasca. A fost un tur de campionat bun, si daca totul va merge bine, nu avem cum sa ratam promovarea in Liga a III-a", a spus oficialul sibian. Chiar daca sezonul competitional s-a incheiat, CSU Vointa isi continua pregatirile. Miercurea viitoare, la Sibiu este programata revansa cu Unirea Alba Iulia, pe un teren care urmeaza sa fie stabilit in functie de vreme. Pana atunci insa, fotbalistii sibieni se vor delecta, astazi, la petrecerea de sfarsit de an oferita de conducerea clubului. CSU Vointa a terminat turul pe locul I in Liga a IV-a, cu maxim de puncte, 42, la sapte de urmatoarea clasata, Sparta Medias. Sibienii au o linie de clasament de invidiat: 14 jocuri, 14 victorii, 73 de goluri marcate si doar 7 primite.
In meciul de la Alba Iulia au jucat: Pitigoi (Anghel) - M. Armenean, Calinescu, Purima, Peperigeanu - Popa, Mamaliga, Grigore, Barna (Mila) - Iancu, Rau (Marinica).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu