luni, 27 iulie 2009

Liga a III–a de fotbal Marius Baciu, noul antrenor al Voinţei

Fostul fotbalist al Stelei, Interului şi Gazului metan a condus, aseară, primul antrenament al nou–promovatei CSU Voinţa. Un alt medieşean, Eugen Pîrvulescu este director sportiv. Obiectivul echipei este promovarea în Liga a II–a.

Virel Jurcă, cel de numele căruia se leagă promovarea echipei sibiene CSU Voinţa în Liga a III-a, a fost înlocuit de către fostul căpitan al Stelei, Marius Baciu. "Bacione" a condus, aseară, primul antrenament al noii-promovate. Medieşeanul s-a înţeles, în principiu, cu conducerea clubului sibian, urmând ca, până la finele acestei săptămâni, să semneze contractul. "Pentru mine este o provocare, mai ales că de Sibiu mă leagă atâtea amintiri frumoase. Practic, m-am lansat în fotbalul mare din acest oraş, de pe vremea când jucam la FC Inter. Sunt conştient că va fi o muncă grea, dar voi face tot posibilul camunca mea să fie apreciată. Sper să avem şi suporterii de partea noastră. Ambiţia mea este de a promova, poate chiar din primul sezon, pentru a duce fotbalul sibian mai aproape de unde îi e locul", a afirmat Baciu.
La primul antrenament sub conducerea lui Marius Baciu s-au prezentat nici mai mult, nici mai puţin decât 38 de jucători. Printre aceştia s-a numărat şi Vasile Ghindaru, un fotbalist de 31 de ani cu peste o sută de meciuri în primul eşalon.
Marius Baciu va fi ajutat de Nicolae Grigore, antrenor secund, şi Florin Berţa, cel care se va ocupa de pregătirea portarilor. O altă noutate este instalarea în funcţia de director sportiv a fostului arbitru Eugen Pîrvulescu. ”Este păcat ca un oraş atât de frumos să nu aibă fotbal. Sperăm să facem o treabă bună şi să apară şi performanţele”, a afirmat noul director sportiv al echipei, Eugen Pîrvulescu.
Sub noua conducere tehnică, CSU Voinţa va susţine un prim meci de verificare mâine, la Mediaş, cu o echipă alcătuită din jucătorii care nu vor face deplasarea la Alba Iulia, pentru amicalul echipei lui Pustai cu Unirea din localitate. Săptămâna viitoare, echipa sibiană va mai juca împotriva formaţiei CSM Sebeş, iar pe 5 august e programat un test cu Jiul Petroşani. „Îmi mai doresc alte câteva meciuri, sper să găsim adversari”, afirmă antrenorul Marius Baciu.


sursa tribuna.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu